Gostovanje u emisiji Dobro jutro kultura, 11. listopada 2015.

Gostovanje u emisiji Dobro jutro kulturaNastup u emisiji Dobro jutro kultura 11102015

Petra i Kor su 11.10.2015. s ravnateljicom Etnografskog muzeja u Zagrebu gđom Gorankom Horjan gostovali u emisiji Dobro jutro: kultura gdje su predstavljali ciklus predavanja Pas(i)ja posla – ciklus predavanja o psima i ljudima.
“Moram priznati da mi je izuzetno drago da smo dogovorili suradnju i da se ovaj ciklus predavanja odvija upravo u Etnografskom muzeju jer mnogi od nas nisu ni svjesni koliki utjecaj na kulturu imaju psi.
Psi su dio naše materijalne, sociološke i duhovne kulture već 15.000 godina i evolucija naše vrste isprepletena je s njihovom.
Oni su naši čuvari, pomagači u lovu, naši prijatelji, obavljaju razne poslove za nas i umjesto nas a za neke su i nadomjestak člana obitelji.
Kako je naša veza počela, kako smo oblikovali jedni druge, kako razvijamo odnos jedni prema drugima i na koje nam sve načine psi pomažu u današnjem društvu saznat ćete na predavanjima koja se održavaju utorcima (20. listopad, 10. studeni, 1. prosinac) u 18 sati.
Predavači su stručnjaci u svom polju i nakon predavanja odgovaraju na vaša pitanja. Kao i do sada i ovaj je ciklus predavanja potpuno besplatan za sve posjetitelje a ovog puta pod sponzorstvom Gradske skupštine Grada Zagreba.”
Vidimo se!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *