Sedma od Devet slavi drugi rođendan!!
21.06.2015., od 17h
Lokacija: Močvara
Zadatak: budite spremni na sve- dobru zabavu, gostovanja poznatih osoba i druženje s kućnim ljubimcima
Udruga Sedma od Devet odlučila je nadolazeći drugi rođendan proslaviti na malo drugačiji način. “Sedma slavi drugi” event je koji će se održati 21.6. u sezoni godišnjih odmora koja je, na žalost, za velik broj ljubimaca,a ponajviše pasa sezona izbacivanja na ulicu. Upravo iz tog razloga Udruga Sedma od Devet odlučila je proslaviti rođendan na malo drugačiji način te kao centralno događanje predstaviti izložbu “Hrvatski morski pas”.
Sedma od Devet slavi drugi
Do sada su bile prisutne kampanje protiv napuštanja kućnih ljubimaca u vrijeme godišnjih odmora, ali su mahom bile negativne, odnosno fokusirale su se na kazne koje prijete neodgovornim vlasnicima.
Za postavljanje izložbe “Hrvatski morski pas” povodom rođendana odlučili smo se jer nismo željeli imati proslavu bez poruke. Fotografije pasa koje su njihove obitelji vodile na ljetovanje šalju poruku da je ljetovanje s psom ne samo moguće nego i ugodno iskustvo za vlasnike i ljubimce.
Našu poruku šalju i glumice Lada Bonacci i Ana Majhenić koje su nam dostavile fotografije svojih ljubimaca na ljetovanju.
Osim same izložbe koja je za sve zainteresirane besplatna, od 17 sati u predvorju Močvare Udruga je pripremila i mnoštvo drugih sadržaja poput točionika sa humanitarnim pivom, prigodne prodaje psećih kolačića i photo booth za sve vlasnike koji žele profesionalni portret sa svojim ljubimcem.
Službeno otvorenje izložbe i rođendanskog tuluma planirano je za 20 sati kada će nas poznata spisateljica Rujana Jeger upoznati sa psećom prozom čitajući ulomke iz svoje knjige posvećene psima “Bez dlake na jeziku”, a da bi se lakše uživjeli u humoristične opise svakodnevnih dogodovština vlasnika pasa, glumica Dora Lipovčan pomoći će nam dajući dramsku podršku Rujaninim tekstovima.
Nakon kulturnog uzdizanja slijedi nam torta, a dirigentsku palicu preuzima DJ Mario Kovač kojem će u pomoć priskočiti grupa Kamradi i klapa glazbeno uslužnog poduzeća Pianissimo d.o.o. svojim live nastupima.
U svakom slučaju nedjelju 21.6. od 17 sati rezervirajte jer “Sedma slavi drugi” i, naravno, ljubimci su dobrodošli! 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *